wederom jupiler op renb en dauwpop

Ook de komende drie jaar wordt er Jupiler bier geschonken tijdens Ribs&Blues en Dauwpop. Evenementenorganisatie Ev’Hands en het Belgische biermerk Jupiler hebben hun samenwerking verlengd. Ev’Hands is organisator en uitvoerend producent van diverse festivals in het Oosten van Nederland, waaronder Dauwpop en Ribs & Blues.

Rob Telgenkamp, eigenaar van Ev’Hands, over het partnership met Jupiler: “Wij werken graag samen met merken die een actieve bijdrage leveren aan de beleving op onze evenementen. Jupiler richt zich nadrukkelijk op livemuziek en neemt veel initiatief op dit gebied. Zo organiseren we gezamenlijke acties en is de Jupiler Mainstage op Dauwpop een grote blikvanger.’

Jean-Jacques Velkeniers, Marketing Director van AB InBev, de brouwerijgroep van Jupiler: “Vanuit het Zuiden is Jupiler sterk in opmars richting het Oosten van het land. Dauwpop en Ribs & Blues zijn toonaangevende festivals in deze regio en passen daarom perfect bij ons merk. ”

Dauwpop in Hellendoorn vindt al sinds 1995 traditiegetrouw plaats op Hemelvaartsdag, dat dit jaar op donderdag 9 mei valt. Het festival trekt 11.500 bezoekers en biedt een hoogwaardig en divers programma met onder andere Kaiser Chiefs, Caro Emerald, Will & the People, Blaudzun en Therapy?.

In het Pinksterweekend, zaterdag 18 tot en met maandag 20 mei, staat het centrum van Raalte in het teken van Ribs & Blues, ’s lands grootste Roots en Bluesfestival. 50.000 bezoekers kunnen hier dit jaar genieten van acts als Walter Trout, Popa Chubby, Nick Waterhouse, The Heavy, Level 42, 10cc en DeWolff.

In samenwerking met Ev’Hands zal Jupiler ook geschonken worden op Fusion of Dance Festival (18 mei, Zwolle), Stone Rock Festival (22 juni, Dalfsen), Festival Afrique-Carib (30 juni, Almere) en Roots in the Park Festival (6 juli, Utrecht). Meer informatie: staging2.evhands, staging2.dauwpop.nl, staging2.ribsenblues.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.