wasdroger zet huis aan de wieken in brand

Een wasdroger heeft er voor gezorgd dat er zondagmiddag brand is uitgebroken in een woning van Salland Wonen aan de Wieken in Raalte. De vlammen sloegen al uit het raam van de bovenverdieping toen de brandweer arriveerde. Er raakte niemand gewond, maar de woning liep aardig wat schade op.

De brandweer van Raalte is de woning binnen gegaan en heeft van hieruit de vlammen geblust. Vervolgens is de droger naar beneden gegooid om daar de droger volledig te blussen. De kamer op de bovenverdieping is volledig uitgebrand.

Onze collega’s van RegioSalland maakten foto’s. Op hun site vind je meer foto’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.