Home / archiefcentraal / vv lemelerveld schenkt tenue aan goede doelen

vv lemelerveld schenkt tenue aan goede doelen

Voetbalvereniging Lemelerveld heeft een groot deel van het oude jeugdtenue aan twee goede doelen in het buitenland geschonken. Begin januari kreeg een schooltje op de Filippijnen een tas vol met kleding. De organisatie Redhorse company/Stichting Kela heeft door middel van een loting het tenue uitgedeeld en de trotse bezitters van een origineel vv Lemelerveld-tenue gingen samen op de foto.

Eind februari gingen tassen vol met shirts, broeken en sokken naar Nigeria, waar een van de leden van vv Lemelerveld oorspronkelijk vandaan komt. De familie Holterman reikte het tenue uit aan de plaatselijke jeugdige voetballertjes, zij waren blij verrast en ook daar werd een foto sessie gehouden.

Lees ook

Ouders welkom bij scholen in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem

REGIO – De geplande Open Scholendag in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem op woensdag 26 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.