Home / archiefcentraal / vriendinnendag bij rohda raalte

vriendinnendag bij rohda raalte

Rohda Raalte houdt op vrijdag 3 mei haar eerste vriendinnendag. Sinds dit seizoen is de club bezig een meisjesvoetbaltak op te richten. Dat heeft er toe geleid er inmiddels al 2 teams op de been zijn. Alle voetbalsters bij de club zijn gevraagd een vriendin, zus, buurmeisje, nichtje of andere meisjes tussen 5 en 12 jaar uit te nodigen die graag kennis willen maken met het meisjesvoetbal bij Rohda Raalte.

Voor deze meiden is een speciaal programma opgezet waarbij bijna alle facetten van het voetbal aan bod komen. Zo gaan de meiden korte wedstrijdjes spelen tegen leeftijdsgenoten en is er een aantal oefeningen opgezet waarbij de techniek belicht wordt.

Alle meisjes in de eerder genoemde leeftijdscategorie die geen uitnodiging ontvangen hebben, zijn uiteraard wel van harte welkom om aan te sluiten. Zij kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Corine Hazelhekke via meisjesvoetbal@rohdaraalte.nl

De vriendinnendag duurt van 14.00 uur tot 16.30 uur.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.