Home / archiefcentraal / voorjaarskermis voor jong en oud

voorjaarskermis voor jong en oud

De voorjaarskermis in Raalte is dit jaar weer aan de Domineeskamp. Deze voorjaarskermis ging 3 april open met bekende attracties zoals de autoscooters, spookhuis, schietsalon, draaimolen, grijpkranen en diverse spelletjes voor de jonge kinderen.

Kom gezellig met het hele gezin naar deze kermis en geniet van alles wat Raalte je te bieden heeft. De kermis is woensdag open tot middernacht, donderdag en vrijdag van 15 uur tot middernacht, zaterdag van 13 tot 1 uur en zondag van 13 uur tot middernacht.

Lees ook

Plannen nieuwe inrichting N337 bij Den Nul en Olst ter inzage

ZWOLLE – De plannen voor een nieuwe inrichting van de Rijksstraatweg (N337) in Den Nul …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.