voorjaarsconcert in de plaskerk in raalte

De Heeren van Salland en het Nijverdals Mannenkoor verzorgen zaterdag 13 april een voorjaarsconcert in de Plaskerk in Raalte. Ze brengen een aantrekkelijk programma met talloze meerstemmige liederen.

Het Nijverdals Mannenkoor is al bijna vijftig jaar toonaangevend in de regio. Het koor bestaat uit 55 leden en heeft een vierstemmig repertoire van geestelijke liederen, opera, Russische en populaire muziek. Het koor staat onder leiding van Henk Swart.

Het vierstemmige mannenkoor De Heeren van Salland telt 23 koorleden en geniet bekendheid in Salland en daarbuiten. Het koor heeft een zeer uitgebreid repertoire aan liederen. Zang- en muziekpedagogo Frauke Langbein is al jaren lang muzikaal leider van het koor.

Tijdens het voorjaarsconcert verzorgt de bekende pianist Gezinus Veldman de muzikale intermezzo’s begeleidt hij de koren. Aan het eind van de avond brengen beide koren een prachtig slotstuk ten gehore.

Kaarten zijn op de avond van het concert voor 5 euro verkrijgbaar bij ingang van de kerk. Ook kunt u ze bestellen bij de leden van beide koren.

Het concert begint om 20.00 uur, maar de kerk is al open vanaf 19.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.