voorjaarsconcert heinos mannenkoor en hetkoor

Heino’s Mannenkoor geeft een voorjaarsconcert in de NH-kerk in Heino. Dit concert staat mede in het teken staat van de aanstaande troonwisseling en het kroningsfeest. Het optreden wordt gehouden op vrijdag 26 april en begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Wel wordt na afloop van het concert gelegenheid gegeven voor een vrijwillige bijdrage.

Aan het concert wordt meegewerkt door het in 2004 opgerichte projectkoor “HetKoor” en de bekende pianist Roel Praas. Heino´s Mannenkoor heeft in 2013 een druk programma. Naast de gebruikelijke concerten vertrekt het koor eind mei voor een reis naar Polen, waar concerten zullen worden gegeven in Wrocław en Krakau. Ook wordt in oktober deelgenomen aan het Overijssels Mannenkoorfestival in Nijverdal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.