vijftig kunstwerken in expositieruimte alferink

“Het is een strak en ruim expositiehuis geworden,” vertelt kunstenaar Willy Alferink over zijn nieuwe expositiehuis in Heeten. Tweede Paasdag ging ‘Expositiehuis Willy Alferink’ voor het eerst open.

“Onder grote belangstelling,” aldus Willy. “Het was een komen en gaan van belangstellenden. Tejo en ik waren de hele middag druk met het in ontvangst nemen van alle complimenten.”

In het expositiehuis zijn vijftig kunstwerken van vijf kunstenaars te bewonderen. “Het is een strak en ruim expositiehuis geworden, waarin de kunstwerken meer dan honderd procent tot hun recht komen. Het is niet alleen een aanwinst voor Heeten maar zelfs voor de hele regio.”

Met het starten van een eigen expositiehuis is een lang gekoesterde wens van Willy uitgekomen. De eerste expositie, de lente-expositie, duurt nog tot 26 mei. Daarna wordt er een nieuwe expositie ingericht. In totaal zijn er drie wisselexposities, telkens voor twee maanden.

Expositiehuis Willy Alferink, Dorpsstraat 32 in Heeten, is alle zondagen geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis, kinderen alleen onder begeleiding. Meer informatie is te vinden op staging2.willyalferink.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.