vierde keer welsums dijkfeest

Eet Tapperij Bijsterbosch is voor de vierde keer het decor van het Welsums Dijkfeest. Het feest wordt gehouden op zaterdag 20 april. De zaal is geopend vanaf 20.00 uur en het artiestenprogramma begint om 21.00 uur.

Ieder jaar groeit de populariteit van dit evenement. Volgens de organisatie is dit te danken aan de unieke sfeer en de kwaliteit van de Nederlandse artiesten. De gasten komen naar het Welsums Dijkfeest om in een huiselijke sfeer te genieten van een gevarieerd programma.

Dennis Wiltink en Danny Heden zijn inmiddels geen onbekenden meer voor het feest. Deze zangers hebben ook in één van de eerdere edities de zaal op z’n kop weten te zetten. Dit jaar voegt de organisatie een derde talent toe aan het programma. Dit is de achttienjarige Marlane. Ze heeft al veel ervaring door het optredens op grote festivals en een optreden in Ahoy.

Eén van de hoogtepunten op de avond is het optreden van Mulder & Mulder. De combinatie vader en zoon scoort de laatste jaren erg goed in Nederland. Vader Willem Mulder is voor de meeste mensen nog bekend van de Havenzangers. Vanuit die tijd zal er ongetwijfeld nog een stukje voorbij komen in het optreden van dit duo.

De organisatie wil het evenement voor iedereen toegankelijk houden. De entree is daarom ook dit jaar 10 euro. Als je zeker wilt zijn van je toegang kun je jezelf op de gastenlijst plaatsen door je tickets te reserveren. Dit doe je telefonisch via Eet Tapperij Bijsterbosch 0570-561470 of online via staging2.welsumsdijkfeest.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.