Home / archiefcentraal / vier nieuwe namen pedro pico pop bekend

vier nieuwe namen pedro pico pop bekend

Het Pedro Pico Pop festival heeft vier nieuwe namen toegevoegd aan de line-up. Het festival is hiermee bij uitstek een plek waar je nieuw talent kan ontdekken. De programmering is hiermee nog niet rond, de komende weken zullen er nog een aantal grote acts bekend gemaakt worden.

Ken je dat gevoel dat je lichaam op dezelfde plek blijft, maar de geestelijke gesteldheid wordt meegevoerd op de resonantie van rock met ziel? Ervaar “Lucid Wave” en waan je in de wilde bluesrock wereld waar je plots op kan stijgen naar de breekbare atmosferen tot hoog in de wolken. En dat zonder drugs.

“De Geweldigheid” is vies, schizofreen, naargeestig en met een zwak voor ongewassen hempjes. Samen zijn ze met een boel en klaar om je hun ruwe mix tussen electropunk en indiebliep te laten voelen.

Beïnvloed door Tame Impala, The Butthole Surfers en Jimi Hendrix zijn de “The Shelters” in 2009 gestart met hun band. De band wisselt een rauwe sound af met vette effecten en maakt gebruik van dikke drumbeats. Ook deze band wordt mede mogelijk gemaakt door het Burgerweeshuis!

Vorig jaar won John Hill met zijn band onder andere de Wraak van het Vechtdal en met de samenwerking met het eveneens Zwolse talent Chayah haalden ze in november 3FM. Laat je meenemen door John’s verrassende folk-rock en Chayah’s betoverende stemgeluid.

Kaarten kosten 15 euro en zijn te koop op http://www.pedropicopop.com/tickets/ of bij een Free Record Shop bij jou in de buurt.

Lees ook

SallandWonen wil appartementen in Kulturhus

RAALTE – SallandWonen heeft plannen om de kantoorruimte op de eerste en tweede verdieping van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.