verwendag aventus groot succes

Aventus Kappersopleiding Deventer opende haar deuren voor klanten die zich wilden laten verwennen voor het goede doel. De leerlingen hadden geflyerd, poster opgehangen, kennissen gevraagd en advertenties in de krant gezet. Zij wilden namelijk een hoge opbrengst voor hun goede doel Tamara en Johan.

Tamara en Johan vormden een gezin met hun zoontje. Helaas overleed hij kort na zijn geboorte. Nu is Tamara in verwachting van een meisje, maar geld om een babykamer in te richten was er niet. Dit was voor de meiden van de kappersopleiding reden om een verwendag te organiseren.

Alle inspanningen werden beloond. Er zijn veel klanten naar de verwendag gekomen en alle leerlingen hebben zich overtroffen. Dat geldt ook zeker voor de opbrengst. Er werd gehoopt op een bedrag van ongeveer 225 euro, maar de dag bracht het dubbele op. Daarnaast hebben de leerlingen ervoor gezorgd dat de verf voor de muren en het kleed voor de vloer gesponsord werden.

Tamara, die om 15.00 uur naar de verwendag kwam, wist van niets. Zij was geroerd door het enthousiasme waarmee de leerlingen voor haar aan het werk waren. Ze was zeer blij met het cadeau. Natuurlijk is ze door de meiden ook nog goed verwend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.