verwend worden voor het goede doel

Studenten van de Aventus Kappersopleiding Deventer organiseren een verwendag voor het goede doel. Dit evenement vindt plaats op dinsdag 23 april. De studentes kleuren, high- en lowlighten, wassen, föhnen en knippen je haar.

Verder zijn de kappers/kapsters in opleiding er ook om je make-up en nagels naar wens te verzorgen. Dit alles tegen lage tarieven. Naast deze aantrekkelijke voorwaarde is het ook nog eens voor het goede doel. Van een win-win situatie mag je wel spreken.

Je bent om 8:30 uur welkom in de kapsalon aan de Snipperlingsdijk 1. Je kunt binnenlopen tot 16:30 uur. Wil je zeker weten dat er plaats voor je is? Maak dan een afspraak 088-2836532.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.