vanmiddag niet vergeten pre party ribs en blues

De lente begint zwaar en traag. ’t Is net de blues. Maar vandaag – zondag 7 april – is die lente er dan eindelijk. Het wordt prachtig weer. En de blues zijn er ook. Bij taveerne Tivoli in Raalte. Daar is de pre-party van Ribs & Blues.

De middag wordt opgeluisterd met een optreden van bluesband Cuban Heels, het bekend maken van de nieuwe Sheriff, een donatie aan de CliniClowns en een voordracht van dorpsdichter Thijs Poelhekke. Tijdens dit feestje kan men zich alvast in de sfeer wentelen van het festival tijdens het Pinksterweekend van 18, 19 en 20 mei en voorbespreken wat er allemaal komen gaat en de laatste nieuwtjes oppikken.

Cuban Heels is een van Neerlands beste bluesbands. Onlangs brachten zij het nieuwe album ‘Gritbag’ uit en hebben hiermee naar eigen zeggen hun beste en meest gevarieerde album afgeleverd. Als extra toevoeging aan het programma komt de veelbesproken dorpsdichter Thijs Poelhekke langs om een verrassende voordracht te brengen.

Zoals elk jaar heeft de oproep aan kinderen tussen de 8 en 12 jaar om mee te dingen naar de functie Ribs & Blues Sheriff, veel reacties opgeleverd. Tijdens de preparty wordt bekend gemaakt wie dit jaar de eer heeft om de Sheriff ster te dragen en het KidsAdventure Land zijn of haar domein mag noemen. Tevens zal er deze middag een donatie worden gedaan aan CliniClowns.

Tussen 15.00 – 19.00 uur is iedereen welkom bij deze pre-party bij Taveerne Tivoli aan de Zwolseweg 63 in Raalte. De entree is gratis.

Kijk voor meer informatie over Ribs&Blues op staging2.ribsenblues.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.