Home / archiefcentraal / van gaal en kluivert vanavond bij rohda

van gaal en kluivert vanavond bij rohda

Er komen nog meer bekende Nederlandsers naar sportpark Tijenraan vrijdagavond. Al bekend was dat bondscoach Louis van Gaal en Patrick Kluivert naar Raalte komen, nu is ook bekend dat zangeres Glennis Grace naar Raalte komt. De zangeres reikt een cheque uit aan Stichting Stop Kindermisbruik.

Vrijdagavond betreden Rohda Raalte 1 en VV Heino 1 samen het veld. En nu niet om tégen elkaar te strijden, maar mét elkaar, voor het goede doel; Stichting Stop Kindermisbruik. Tijdens deze sportieve avond krijgen de teams een voetbalclinic van niemand minder dan bondscoach Louis van Gaal en zijn assistent Patrick Kluivert. Deze clinic wordt hen aangeboden door Farouk Systems. Marc van Toren, General Manager, bracht tijdens de jaarlijkse benefietavond van Stichting Stop Kindermisbruik het hoogste bod uit op dit unieke veilingitem.

Tijdens deze avond staat, naast de clinic, Stichting Stop Kindermisbruik centraal. Glennis Grace reikt een cheque uit aan de stichting namens Farouk Systems. De zangeres is van beide organisaties ambassadrice, dus de aangewezen persoon voor dit bijzondere moment. Op vrijdag 5 april vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom op Sportpark Tijenraan te Raalte om getuige te zijn van deze unieke gebeurtenis. De toegang is gratis.

De echtgenotes van Van Gaal en Kluivert, Truus van Gaal en Rossana Kluivert, zullen aanwezig zijn. Farouk Systems neemt daarnaast twee gasten mee; ambassadrices Charlotte Labee (ex-Miss Universe Nederland en presentatrice) en Nathalie den Dekker. De laatste is twee weken geleden benoemd tot “Miss CHI” en vertegenwoordigt vanaf heden de merken van Farouk Systems, CHI en BioSilk, internationaal.

Stop Kindermisbruik wil prostitutie van kinderen, waar ook ter wereld, voorkomen en bestrijden. Om dit te bewerkstelligen richt de Stichting zich primair op meisjes die reeds uitgebuit worden in de prostitutie en secundair op meisjes die zich in een dusdanig kwetsbare situatie bevinden waar zij een groot risico lopen om in de prostitutie te belanden. Daarnaast wil Stop Kindermisbruik het bewustzijn over kinderprostitutie en de schaal waarop dit wereldwijd nog altijd voorkomt, vergroten onder de Nederlandse bevolking. Froukje de Both, Glennis Grace, Arjan Erkel, Vivian Reijs, Wesley Sneijder, Yolanthe Sneijder Cabau, John Ewbank, Jim Bakkum en Bettina Holwerda-Bakkum zijn allen ambassadeurs van de Stichting.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.