uiterst zeldzaam boek bij taxatie in raalte

Het was afgelopen vrijdag een komen en gaan van mensen met dozen en tassen vol oude boeken in het West Cord hotel Salland. Taxateur Arie Molendijk uit Rotterdam had zijn handen vol. Onder de vele bijbels, atlassen en leesboeken zaten een paar bijzondere exemplaren. Verder kwam een zeer fraai exemplaar van J. Basnage “’t Groot warelds tafereel” uit 1705 compleet met alle gravures en puntgaaf voorbij. Veilingwaarde ruim 1000 euro.

Arie Molendijk hoopt zaterdag 27 april in restaurant Budde, Grotestraat 167 in Nijverdal te zijn om oude boeken voor het publiek te taxeren van 13.00 tot 16.00 uur. Zie staging2.molendijkboeken.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.