twintig lintjes bij sallandse lintjesregen

In Salland hebben vrijdagmorgen 20 mensen een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt gekregen van hun burgemeester. In Raalte werden 12 mensen in het zonnetje gezet, in Olst-Wijhe 5 en in Dalfsen werden drie Lemelervelders onderscheiden.

Gert-Jan Harmsen, Jan Jansen Holleboom en Jan Kogelman waren de Lemelervelders die een onderscheiding ontvingen. In Olst-Wijhe werden de dames Betty Alfrink-Vlietstra en Mieke voor ’t Hekke ende heren Johan Haverkamp, Harm Pol en Henk van der Weerd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

In Raalte was het aan twaalf mensen de eer een onderscheiding te ontvangen: Arnold Geerdink uit Heeten, meneer Ten Have uit Nieuw Heeten, mevouw J.H. Slendebroek-Hoekerswever uit Raalte, mevrouw Maas-Koevoets uit Heino, de heer Pot uit Heino, mevrouw Schiphorst-Rientjes uit Nieuw Heeten, de heer Schrijver uit Mariënheem, mevrouw Jansen-Sibelt uit Heino, de heer Smit uit Heino, heer Veldkamp uit Luttenberg, meneer Te Wierik uit Raalte en mevrouw Schaapman–Pothof uit Heino.

Meer informatie over de onderscheiden mensen vind je in de bijlages van dit artikel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.