Home / archiefcentraal / treffers weidefeest in heeten

treffers weidefeest in heeten

De Treffers uit Heeten organiseren op 12, 13 en 14 april weer het jaarlijkse Treffers Weidefeest. Het Weidefeest omvat dit jaar een tal van live muziek, activiteiten en rare attributen. Het Weidefeestprogramma start op vrijdag 12 april. Deze avond wordt dit jaar groter uitgepakt, want iedereen kan bij de Treffers alvast de sfeer van Pinkpop 2013 gaan proeven. Anders dan andere jaren staan er op deze avond twee coverbands. Beide bands zullen de top acts van Pinkpop dit jaar vertolken.

Aan het begin van de avond zullen de boys van “Four Kicks” knallend van start gaat met hun “Kings of Leon Tribute”. Daarna zullen die helden uit Heeten als het trio “Green Day” gaan performen.

Op vrijdagavond is er een gratis pendelbusje heen en terug vanuit het centrum van Heeten naar het Weidefeest. Daarnaast rijdt er dit jaar voor het eerst een gratis bus vanuit Luttenberg naar Haarle naar het Weidefeest. De vertrektijd vanuit Luttenberg is 22.00 uur, vanuit Haarle is dit 22.15. de vertrektijd vanaf het Weidefeest is om 2.00 uur.

Op zaterdagavond is de band “PPM BAND” de topact. Deze allround coverband speelt van alles aan elkaar. Van “golden oldies” tot de top 40 van vandaag. Daarnaast spint de eigen DJ Pietertje de plaatjes aan elkaar om het dak van de feesttent er af te knallen met zijn lading aan muziek.

Op zondagmiddag zijn de wel bekende rariteiten en activiteiten voor jong en oud. De middag staat dit jaar geheel in het thema: “Met de kop vol drank in de koeienstank”. Voor de kinderen is er weer een speelweide. Voor voetbalfans is PSV – Ajax te zien op groot scherm, en voor de koopjesjagers is de jaarlijkse veiling weer in een nieuw jasje gestopt.

De feesttent is op vrijdag geopend vanaf 21:00 uur, zaterdag vanaf 21:00 uur en zondag vanaf 15:00 uur. Alleen op zaterdag is er een entreeprijs van 5 euro voor 22:00 uur en daarna 8 euro. Het Weidefeest is gelegen aan de Stokvisweg 25 in Heeten.

Kijk voor meer informatie ophttp://www.treffersheeten.nl/Weidefeest.htm

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Home / archiefcentraal / treffers weidefeest in heeten

treffers weidefeest in heeten

De Treffers uit Heeten organiseren op 12, 13 en 14 april weer het jaarlijkse Treffers Weidefeest. Het Weidefeest omvat dit jaar een tal van live muziek, activiteiten en rare attributen.

Het Weidefeestprogramma start op vrijdag 12 april. Deze avond wordt dit jaar groter uitgepakt, want iedereen kan bij de Treffers alvast de sfeer van Pinkpop 2013 gaan proeven. Anders dan andere jaren staan er op deze avond twee coverbands. Beide bands zullen de top acts van Pinkpop dit jaar vertolken.

Aan het begin van de avond zullen de boys van “Four Kicks” knallend van start gaat met hun “Kings of Leon Tribute”. Deze Oost-Brabantse jongens hebben in 2010 besloten om zo hun eer te bewijzen aan de drie broers van Kings of Leon. Met hits als “Sex on Fire”, “Use Somebody” en “Radioactive” speelt “Four Kicks” deze avond naar een modern muzikaal hoogstandje.

Daarna zullen die helden uit Heeten als het trio “Green Day” gaan performen. Wie weet spelen ze nog enkele hits van de nieuwe albums.

Op vrijdagavond is er een gratis pendelbusje heen en terug vanuit het centrum van Heeten naar het Weidefeest. Daarnaast rijdt er dit jaar voor het eerst een gratis bus vanuit Luttenberg naar Haarle naar het Weidefeest. De vertrektijd vanuit Luttenberg is 22.00 uur, vanuit Haarle is dit 22.15. de vertrektijd vanaf het Weidefeest is om 2.00 uur.

Op zaterdagavond is de band “PPM BAND” de topact. Deze allround coverband speelt van alles aan elkaar. Van “golden oldies” tot de top 40 van vandaag. PPM BAND is niet de zoveelste kopie van een kopie. Tijdens vele grote feesten en disco’s zijn zij de gangmakers voor jong en oud. Daarnaast spint de eigen DJ Pietertje de plaatjes aan elkaar om het dak van de feesttent er af te knallen met zijn lading aan muziek.

Op zondagmiddag zijn de wel bekende rariteiten en activiteiten voor jong en oud. De middag staat dit jaar geheel in het thema: “Met de kop vol drank in de koeienstank”. Een wilde rit op de melkmachine wordt dan ook niet uitgesloten. Voor de kinderen is er weer een speelweide. Voor voetbalfans is PSV – Ajax te zien op groot scherm, en voor de koopjesjagers is de jaarlijkse veiling weer in een nieuw jasje gestopt. Afsluitend zal een surprise-act je de das om moeten doen.

De organisatie hoopt met dit programma iedereen tegemoet te zien op het Weidefeest. Ook deze zondagmiddag rijdt er een gratis pendelbusje vanaf Heeten Centraal naar het Weidefeest.

De feesttent is op vrijdag geopend vanaf 21:00 uur, zaterdag vanaf 21:00 uur en zondag vanaf 15:00 uur. Alleen op zaterdag is er een entreeprijs van 5 euro voor 22:00 uur en daarna 8 euro. Het Weidefeest is gelegen aan de Stokvisweg 25 in Heeten.

Kijk voor meer informatie op http://www.treffersheeten.nl/Weidefeest.htm

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.