treffers weidefeest in heeten

De Treffers uit Heeten organiseren op 12, 13 en 14 april weer het jaarlijkse Treffers Weidefeest. Het Weidefeest omvat dit jaar een tal van live muziek, activiteiten en rare attributen. Het Weidefeestprogramma start op vrijdag 12 april. Deze avond wordt dit jaar groter uitgepakt, want iedereen kan bij de Treffers alvast de sfeer van Pinkpop 2013 gaan proeven. Anders dan andere jaren staan er op deze avond twee coverbands. Beide bands zullen de top acts van Pinkpop dit jaar vertolken.

Aan het begin van de avond zullen de boys van “Four Kicks” knallend van start gaat met hun “Kings of Leon Tribute”. Daarna zullen die helden uit Heeten als het trio “Green Day” gaan performen.

Op vrijdagavond is er een gratis pendelbusje heen en terug vanuit het centrum van Heeten naar het Weidefeest. Daarnaast rijdt er dit jaar voor het eerst een gratis bus vanuit Luttenberg naar Haarle naar het Weidefeest. De vertrektijd vanuit Luttenberg is 22.00 uur, vanuit Haarle is dit 22.15. de vertrektijd vanaf het Weidefeest is om 2.00 uur.

Op zaterdagavond is de band “PPM BAND” de topact. Deze allround coverband speelt van alles aan elkaar. Van “golden oldies” tot de top 40 van vandaag. Daarnaast spint de eigen DJ Pietertje de plaatjes aan elkaar om het dak van de feesttent er af te knallen met zijn lading aan muziek.

Op zondagmiddag zijn de wel bekende rariteiten en activiteiten voor jong en oud. De middag staat dit jaar geheel in het thema: “Met de kop vol drank in de koeienstank”. Voor de kinderen is er weer een speelweide. Voor voetbalfans is PSV – Ajax te zien op groot scherm, en voor de koopjesjagers is de jaarlijkse veiling weer in een nieuw jasje gestopt.

De feesttent is op vrijdag geopend vanaf 21:00 uur, zaterdag vanaf 21:00 uur en zondag vanaf 15:00 uur. Alleen op zaterdag is er een entreeprijs van 5 euro voor 22:00 uur en daarna 8 euro. Het Weidefeest is gelegen aan de Stokvisweg 25 in Heeten.

Kijk voor meer informatie ophttp://staging2.treffersheeten.nl/Weidefeest.htm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.