thrillerschrijfster den hollander naar ommen

Tijdens de Maand van het Spannende Boek komt, op uitnodiging van Boekhandel Bruna en Bibliotheek Ommen, thrillerschrijfster Loes den Hollander naar Ommen. Op 18 juni geeft zij in de Bibliotheek aan de Chevalleraustraat een lezing met signeersessie. De avond begint om 19.30 uur. Loes den Hollander is de schrijver van het geschenkboek van ‘De Maand van het Spannende Boek’ : ‘Nooit alleen’.

Loes den Hollander begon haar carrière als schrijver na het winnen van een verhalenwedstrijd, uitgeschreven door het vrouwenblad Libelle in 2001. Schrijven deed ze echter van kleins af aan, gedichten, columns, verhalen, het zat er al vroeg in. In 2006 sloot ze haar loopbaan in de gezondheidszorg af en vrijwel gelijktijdig vond ze een uitgever voor haar eerste thriller ‘Vrijdag’. Na haar debuut volgde al snel een tweede titel en vanaf dat moment was de woordenstroom niet meer te stuiten, er zijn inmiddels een tiental thrillers van haar hand verschenen. Daarnaast schrijft ze ook korte verhalen en romans. Eind juni verschijnt haar nieuwste boek.

In Ommen gaat ze vertellen over haar boeken, leest ze voor uit haar nog te verschijnen boek en is er een signeersessie. Boekhandel Bruna is aanwezig met de boeken van Loes den Hollander, ze kunnen deze avond door het publiek worden aangeschaft. Haar nieuwste boek is dan echter nog net niet verschenen, er kan echter al wel op ingeschreven worden. Degenen die dat doen kunnen eind juni een gesigneerd exemplaar bij Boekhandel Bruna afhalen.

De avond begint om 19.30 uur. De toegang bedraagt € 5,00. Bibliotheekleden en Vrienden van Ccoba betalen op vertoon van hun pas € 2,50. Vrienden van Bruna betalen eveneens € 2,50. De kaartverkoop begint op maandag 15 april. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Bruna en in Bibliotheek Ommen. Reserveren kan ook, telefonisch bij Boekhandel Bruna 0529-451737 of via de website van Bibliotheek Ommen staging2.bibliotheekommen.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.