team 2 ttv marienheem kampioen

Team 2 van TTV Effect tafeltennis uit Mariënheem is kampioen geworden. Het team bestaat uit Ans Reimert, Jacqueline Jansman, Harrie Blankenvoort en Tim Kuiper en moest voor de laatste wedstrijd naar Tafeltennis Zwolle afreizen. Daar was nog één punt nodig om kampioen te worden. Thuis hadden ze al met 10-0 gewonnen van Zwolle.

Het punt dat nodig was werd al in de tweede partij behaald en het kampioensfeest kon gevierd worden. Uiteindelijk wist TTV Effect te winnen met 7-3. Hierdoor zijn ze kampioen geworden met 12 punten voorsprong op de nummer twee. Dit kampioenschap betekent dat het team het volgend seizoen mag gaan proberen in de tweede klasse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.