Home / archiefcentraal / t siel beschadigd door stenen

t siel beschadigd door stenen

Dat meldt Parel van Salland.

De stenen werden afgelopen weekend door vrijwilligers aangetroffen. De vrijwilligers van de Stichting Zwembad De Luttenberg (SZDL) vermoeden dat deze stenen over de heg richting het zwembad worden gegooid.

De stichting doet een dringende oproep om geen stenen meer richting het zwembad te gooien. Ook ouders worden gevraagd dit aan hun kinderen te vertellen. Het kan volgens de stichting niet zo zijn dat de Luttenbergers geld hebben gedoneerd om het in één jaar weer kapot te maken.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.