Home / archiefcentraal / succesvolle hooiberg live open podium

succesvolle hooiberg live open podium

De bands waren MEC Band, Sunny Birds, Impuls, Merce en Dut ow Deugt. Gezamenlijk zorgden de bands voor een gezellige avond. Hun energie spatte van het podium af. De afwisseling zorgde voor een gevarieerde avond vol livemuziek. Afsluiter van de avond was de boerenrockband Dut ow Deugt.

Onder het motto muzikaal talent moet je stimuleren, dus een podium bieden kregen bands een kans om van zich te laten horen. De bands, zowel het publiek varieerden in leeftijd en het was daarmee een avond voor jong en oud. Drumschool Olst en Sportcafé de Hooiberg kijken terug op een geslaagd evenement en vinden het tevens voor herhaling vatbaar.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.