Home / archiefcentraal / stuntcamp raalte geopend met flinke knal

stuntcamp raalte geopend met flinke knal

aalte.

Voor Chuck en Karin Borden kwam met de opening een lang gekoesterde droom uit. Chuck is in Hollywood (en ook in Nederland) voor verschillende films als werkzaam geweest. Hij werkte met sterren zoals Arnold Schwarzenegger, Dustin Hoffman en Val Kilmer en deed stunts in meer dan 300 films, series en videoclips, zoals Independence Day, Eraser, Scream, Columbus Day, Castle, Star Trek, Nash Bridges en Pink. In Nederland heeft hij onder andere meegewerkt aan New Kids, Anouk, Ben Saunders en Dokter Tinus.

De aangekondigde komst van twee bekende Nederlanders, Tygo Gernandt en Ben Saunders, bleef uit. Beide heren meldden zich ziek. Daarop was het aan Erwin Nijhoff (die was niet ziek) om het lintje voor de opening door te knippen.

Zie www.stuntcamp.nl voor meer info.

Lees ook

CRT huldigt Mitchel Schotman

RAALTE – Wielervereniging CRT heeft woensdag 15 september Mitchel Schotman gehuldigd voor zijn BMX-prestaties. Mitchel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.