stoken het mag weer

Er mag weer gestookt worden. De vlak voor de Paasvuren kondigde veiligheidsregio IJsseland droogtecode ‘oranje’ af. Dat hield in dat veel paasvuren niet ontstoken mochten worden. Wie nog een paasbult heeft liggen en er vanaf wil: Het mag weer. De droogtecode is teruggeschaald naar ‘geel’.

Wie een vergunning voor het in de brand steken van een paasbult heeft, wordt wel verzocht om even contact met de gemeente te zoeken voordat hij hem aansteekt. Tot 21 april moet je het tenminste 1 dag voor de fik melden, vanaf 22 april moet je het 3 dagen van te voren melden. Na 30 april is het stookseizoen voorbij en mag je pas weer branden na 30 september. Rap de fik erin dus!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.