stekjes en streekproducten in de mozaiek

De stekjesmarkt is al een aantal jaren vast programmaonderdeel van het Kulturhus de Mozaïek. Vrijdagavond 19 april tussen 19.00 uur en 20.00 uur kan er weer volop geruild worden. De markt wordt gehouden met gesloten beurs. Elkaar voorzien van mooie nieuwe stekjes en ervaringen uitwisselen is het doel van deze avond.

Ook als je zelf niets te ruilen hebt ben je van harte welkom. In tegenstelling tot andere jaren wordt de stekjesmarkt gehouden op het terras voor Koffiehus de Kletsmajoor. Dit jaar wordt de stekjesmarkt uitgebreid met een kleine streekproductenmarkt. Kaasboerderij Heileuver en de biologische winkel Vitalogica uit Lemelerveld zijn dan ook te vinden op het terras voor Koffiehus De kletsmajoor. Beide bedrijven zijn van 18.00 uur tot 21.00 uur aanwezig om hun producten te verkopen maar natuurlijk ook om je van alles te vertellen over hun producten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.