spigt opent zomerseizoen in lommerrijk

In de voorstelling roept de Rotterdamse beelden op van galopperende paarden, schurken en desolate vlakten. De zangeres put haar inspiratie uit het Wilde Westen. Banjo, mandoline en diverse gitaren zorgen voor een eigenzinnige kruisbevestiging van folk, blues en country.

Ook brengt Spigt enkele country-klassiekers en liefdesliedjes ten gehore. Spigt en haar muzikanten beloven een middag vol romantiek, country, blues en folk voor iedereen die ooit cowboy wilde worden.

De voorstelling Land en het bijbehorende album zijn in de pers lovend ontvangen. De voorstelling begint om 14:30 uur en een kaartje kost zeven euro. Er is geen voorverkoop. Het theater in het Luttenbergse Pastoorbos achter de dorpskerk beschikt over driehonderd zitplaatsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.