Home / archiefcentraal / speciale koningslegging voor troonswisseling

speciale koningslegging voor troonswisseling

Deze licht oranje unisex legging staat helemaal in het teken van de troonswisseling. “Deze unieke dag mag uitbundig gevierd worden door het Nederlandse volk,” aldus de ontwerpster die van mening is dat dit ook in de kleding naar voren mag komen. “Er zijn zoveel eenvoudige oranje feest kledingstukken op de markt, maar een goed fashion item blijft ver te zoeken.”

Om deze reden is Maudy als ontwerpster zelf aan de slag gegaan. “Door deze afbeeldingen te kiezen kan het item de komende jaren ook nog gedragen worden. Op deze manier kan iedereen een leuk kledingstuk dragen voor een betaalbare prijs op deze bijzondere dag,” zegt de trotse ontwerpster.

Maudy maakt inmiddels anderhalf jaar vernieuwende leggingdesigns met als doel het Nederlandse, maar ook Europese straatbeeld eens flink op te fleuren. De koningslegging is verkrijgbaar voor 32,50 euro op www.legguns.nl

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.