soli deo gloria naar drachten voor onfk

Werd het orkest in 2003 en 2004 op dit concours nog kampioen in de tweede divisie, ditmaal zal SDG zich in de eerste divisie laten horen. Er wordt één verplicht werk gespeeld: “Heaven on Earth” van componist Maurice Hamers. In aanloop naar de ONFK werd de Limburgse componist begin maart uitgenodigd om een repetitie te leiden. Met veel nieuwe inspiratie zijn orkest en dirigent hard aan het werk gegaan. Gestreefd wordt naar het hoogst haalbare: 16 minuten mooie muziek, een hemel op aarde en een goed eindresultaat!

U kunt SDG op 6 april volgen via website staging2.sdgommen.nl, twitter @sdgommen en de livestream in beeld en geluid via Omrop Fryslân staging2.omropliv.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.