slachtoffer botsing huis zwaargewond

De 53-jarige man die donderdagmiddag met zijn auto een woning aan de Wilhelminastraat in Raalte inreed ligt zwaargewond in het ziekenhuis. Het gaat om een man uit Nijverdal. Een nog onbekende vrouw zou getuige zijn geweest van de aanrijding. De politie zou graag in contact komen met deze vrouw of eventuele andere getuigen. U kunt hiervoor contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

De bestuurder van de auto is van de weg geraakt, schampte de zijkant van een schuur en reed vervolgens tegen de voorgevel van de woning aan. De woning liep zware schade op. Een aannemer komt ter plaatse bekijken of de woning nog betreden kan worden. De bewoonster van de woning was op het moment van het ongeval niet thuis.

De bestuurder liep zeer ernstig letsel op. Een traumateam kwam per helikopter ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De man is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe de man van de weg kon raken is nog niet duidelijk. Mogelijk is de bestuurder onwel geworden achter het stuur, maar dit wordt nog onderzocht. De Verkeersongevallendienst van de politie stelt ter plekke een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.