showtuin geeft halve ton paaseitjes weg

Showtuin Heeten heeft in de afgelopen periode 500 kilo aan paaseitjes weggeven. De publieksvriendelijke actie van Showtuin Heeten om de zaterdag voor Pasen bigbags (normaliter voor verpakking en vervoer van grind en zand) te vullen met 500kg paaseitjes en deze op opvallende plekken in Salland neer te zetten, is niet onopgemerkt gebleven. Honderden mensen snoepten van de eitjes en wisten op 2e Paasdag de leverancier van bestrating en tuinmaterialen goed te vinden. Directeur Bas Middeldorp: “De workshops Tuinontwerpen die wij speciaal voor deze dag hadden georganiseerd, zaten allemaal vol.”

Showtuin Heeten plaatste de ‘bigbags’ met kilo’s aan paaseitjes op opvallende plekken in Salland. Zo heeft het winkelend publiek afgelopen zaterdag onder andere op de drukbezochte Brink in Deventer en Bathmen een greep in een van de zakken kunnen doen. Ook op het marktplein in Raalte konden chocoladeliefhebbers genieten van de Paasactie. De actie heeft Showtuin Heeten geen windeieren gelegd. Tuinliefhebbers wisten de Showtuin op 2e Paasdag goed te vinden. De inspiratietuinen en georganiseerde workshops werden druk bezocht.

De Paasactie ging verder dan de plaatsing van de bigbags met paaseitjes. Bij iedere 100 likes&shares op het social medium Facebook, verlootte Showtuin Heeten nog eens 10kg aan chocolade paaseieren. Zo heeft de simpele handeling van ‘liken’ en ‘sharen’ de dames Jojanneke Veldhorst-Keukens en Dianne Wardenaar de Jong uit Bathmen een flinke voorraad aan chocolade eieren opgeleverd.

Bas Middeldorp: “Ook kregen wij een aantal leuke reacties van mensen die Maaike Schonenberg chocolade eieren gunden. Zij doet vrijwilligerswerk voor verstandelijk en lichamelijk beperkten en wilde de eitjes graag met haar cliënten delen. Ondanks dat zij niet is uitgeloot, hebben wij besloten om ook Maaike een doos chocolade eieren van 10kg beschikbaar te stellen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.