seine wonen voorjaarstocht van heikera heino

Fietstoerclub Heikera houdt zondag 28 april een voorjaarstocht onder de naam Seine Wonen Voorjaarstocht. De start en finish van dit NTFU-evenement liggen bij zaal Oortwijn aan de Canadastraat 9 in Heino.

Er is keuze uit afstanden van 40, 60 en 100 kilometer. Alle routes zijn met pijlen uitgezet. De inschrijving van de 100 kilometer is tussen 8.00 uur en 12.00 uur, de inschrijving van de 40 en de 60 kilometer tussen 9.00 en 12.00 uur. Sluitingstijd van de eindcontrole is om 16.30 uur.

De routes gaan richting zuidzuidwest De 40 kilometer gaat richting kasteel Het Nijenhuis, onder de Gelder in Wijhe en Fortmond. De deelnemers van de 60 kilometer fietsen richting Olst, Eikelhof, Wesepe en Boerhaar. De 100 kilometer gaat richting Schalkhaar, Bathmen, Dijkerhoek, Okkenbroek en Wesepe. Via Boerhaar gaat de tocht weer naar Heino.

De deelnamekosten bedragen 3,50 euro per persoon. NTFU-leden krijgen een korting van 1 euro. De deelname voor kinderen tot en met 12 jaar is gratis. Tegen een geringe meerprijs is een herinnering verkrijgbaar.

Voor meer informatie kun je terecht bij toerleider Gerard Schokker, Lemelerveldseweg 1a, 8141 PS Heino. tel 0572-392833.

Zie ook staging2.heikera.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.