Home / archiefcentraal / scouting raalte zoekt nieuwe beheerder

scouting raalte zoekt nieuwe beheerder

Scouting Raalte is op zoek naar een nieuwe beheerder voor het clubgebouw. Wekelijks beleven ruim 250 jeugdleden, het scoutingspel in en om het clubgebouw aan de Westdorplaan in Raalte. Zij kunnen dit doen door de grote inzet van vele vrijwilligers. Zowel gekwalificeerde leidinggevenden als mensen die rondom het gebouw veel vrijwilligerswerk verzetten.

Toch is het team niet compleet en zijn ze op zoek naar een beheerder/huismeester. Scouting Raalte zoek een enthousiaste vrouw of man die een aantal uurtjes per week beschikbaar is. Dus als de functie beheerder/huismeester je iets lijkt, reageer dan via het correspondentie adres.

De beheerder zal bezig zijn met alle werkzaamheden die te maken hebben met het gebouw als: afstemmingen gebruik gebouw door onze speltakken (jeugdgroepen) coördinatie schoonmaak en klusjescoördinatie.

Denk je, ik wil wel iets betekenen, maar twijfel je of de taak te groot voor je is; een duobaan behoort zeker tot de mogelijkheden. Het gaat erom dat we met elkaar het clubgebouw op orde houden zodat we onze jeugdleden van vijf tot achttien jaar kunnen laten genieten van het scoutingspel.

Aanmelden kan via

Scouting Miguel Pro Raalte

t.a.v. stichting beheer scouting raalte

Postbus 199

8100 AD Raalte

beheer@scouting-raalte.nl

Dit adres kan ook gebruikt worden voor vragen. Vergeet niet je e-mailadres en telefoonnummer te vermelden.

Wil je meer weten over de vereniging of over het clubgebouw? Maak een vrijblijvende afspraak en kom gerust eens langs aan de Westdorplaan 132b of bezoek onze website www.scouting-raalte.nl

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.