salvora heren 1 al na 1 set kampioen

De zaal stroomde dinsdagavond langzaam vol en om kwart voor negen sloeg Martin Tutert als eerste tegen de bal. Salvora ging sterk van start en liep in korte tijd uit naar een 12-2 voorsprong. Dit betekende een veilige marge om rustig de set binnen te slepen en een eerste stap richting het kampioenschap te zetten. Zonder al te veel moeite werd de eerste set binnengesleept met een overtuigende 25-11. Door het betere puntensaldo was Salvora al kampioen.

De tweede set, met drie andere Salvora-spelers, verliep wat stroever dan de eerste. Maar met 25-22 bleek Salvora toch weer de sterkste. Mocht er nog enige twijfel zijn geweest bij de toeschouwers, nu was zeker dat Salvora de titel en dus ook de promotie naar de Eerste Klasse had behaald. De overige sets werden bijna achteloos en met inzet van het volledige arsenaal aan spelersgewonnen met 25-21 en 25-12. Door dit resultaat degradeert HEVO HS2 en zal volgend seizoen uitkomen in de derde klasse.

Na afloop waren er felicitaties, een kampioensschaal van formaat, bloemen, pakkende toespraken en werd trainer/coach Bertil Geurts nog even in het zonnetje gezet. Hij genoot er zichtbaar van. Daarna trakteerde het team zichzelf op een welverdiend drankje en een hapje en nog een paar drankjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.