sallanders met kraayenhof in de spiegel

Vier Sallanders treden op 25 mei op met Carel Kraayenhof in de Spiegel in Zwolle. Datdoen ze samen met het Hanzeorkest. Carel Kraayenhof is de bandoneonist die landelijke bekendheid verwierf bij het huwelijk van prins Willem-Alexander en prinses Máxima met ‘Adiós Nonino’.

Vier orkestleden komen uit Salland: klarinettist Arjan Eek, fluitist Anneke de Jong en Gabrielle Bos, altviool uit Heino en Cynthia van Leeuwen uit de Elshof. Deze (semi-)professionele orkestleden zitten elke woensdagavond in het Celeanum in Zwolle te repeteren.

Het concert begint om 20.15 uur. Kaarten via 038 4 288 288, of via http://staging2.odeondespiegel.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.