sallander ziet kwiek nog niet in eredivisie

Salland denkt niet dat Kwiek volgens seizoen in de eredivisie speelt. Althans, dat is de uitkomst van de nieuwspoll op onze website. Op de stelling ‘Kwiek gaat terug de eredivisie in’ reageerde 50 procent van alle stemmers weinig hoopvol. Nee, die vijftig procent gelooft niet dat Kwiek volgend jaar weer op het hoogste niveau van Nederland speelt.

21 procent van de stemmers heeft meer hoop. Die lieten ons weten dat ze wel geloven dat Kwiek volgend jaar in de hoogste klasse uitkomt. 29 procent van de deelnemers aan onze poll had geen mening over dit onderwerp.

Afgelopen weekend begonnen de handbalsters van Kwiek overigens uitstekend aan de nacompetitie. Kwiek won de lastige uitwedstrijd van DSS. In de reguliere competitie werd twee keer van de ploeg uit Heemskerk verloren, zondagmiddag trok Kwiek aan het langste eind: 24-30.

De Raaltenaren begonnen goed aan het duel. De formatie van trainer Edwin Kippers ging goed om met de Heemskerkse 4-2 dekking. De ruimtes in de verdediging werden uitstekend gevonden, waardoor er na tien minuten een 8-10 voorsprong op het scorebord stond.Hoewel die voorsprong even later weer weggegeven werd, trok de ploeg van Kippers uiteindelijk knap aan het langste eind.

Dinsdagavond staat het volgende duel al op de agenda van de Raalter ploeg. Om 20.00 uur moet Borhave aan de zegekar gebonden worden. Het duel wordt gespeeld in Tijenraan in Raalte.

Deze week gaat onze nieuwspoll over de wens van VVD Raalte om beveiligingscamera’s op stations en in het centrum van Raalte en Heino te hangen. De aanleiding is de recente berichtgeving over het grote aantal fietsendiefstallen bij de stations en het aantal inbraken en winkeldiefstallen in Raalte en Heino.

Onze stelling deze week luidt: ‘Cameratoezicht bij stations en in centra: Goed idee!’ Doe mee op onze website: staging2.sallandcentraal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.