salland te kiek jaren zeventig

Bijna elke historische vereniging in ons verspreidingsgebied kent het wel. Een foto gekregen maar zonder namen, geen datum, waar zou die gemaakt zijn? Ook deze week een foto die om een bijschrift smeekt, die erom vraagt uit de anonimiteit te raken… Historische verenigingen (in het gebied waar Salland Centraal verschijnt) kunnen bij toerbeurt zo’n foto die vol met vraagtekens door het leven gaat bij de redactie aanbieden. Meld je bij de redactie als je mee wil doen. Het leven van de foto na publicatie is te volgen via onze internetsite en Facebook-pagina. Daar kunnen lezers inhaken op die foto’s.

Deze week een foto uit Raalte. Geert Hannink vertelt over de open dag van de historische vereniging Raalte. “Een van de bezoekers, Chris Reimert, bracht een grote foto mee, afmeting zo’n 60 x 80 cm, zwart/wit, wellicht uit de zeventiger jaren. Hij had deze foto ooit ergens gekregen, omdat die anders weggegooid zou worden en hij vond het plaatje wel mooi. Hij heeft echter geen idee wie er op de foto zijn afgebeeld. Is het wellicht iets voor Salland Centraal om de plaat te publiceren en een oproep te doen erop te reageren?”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.