salland dhuzes fietsen en wandelen

Het wordt zondag 21 april druk op de Lemelerberg. Deze dag wordt namelijk niet alleen de lustrumeditie van de fietstocht Salland d’HuZes verreden, dé inzamelingsactie voor Stichting Alpe d’HuZes en het KWF (Kankerbestrijdingsfonds) in Salland. Om dit jubileum te vieren wordt samen met The Red Horse Company, een groep vrijwilligers die zich inzet voor armen op de Filippijnen, een wandeltocht rondom de Lemelerberg gehouden. De Heinose fanfare ‘Ons Genoegen’ zorgt voor de muziek.

De fietstocht start om 9.00 uur vanaf Camping Heino aan de Schoolbosweg 10 in Heino. De afstand bedraagt 60 of 100 kilometer. De inschrijving start om 8.30 uur. Deelname bedraagt 10 euro per persoon. De opbrengst komt geheel ten goede aan het KWF. Onderweg kun je bijkomen bij Zorgboerderij ‘de Marshoeve’ in Dalmholte. Ook wordt er hier fruit aangeboden.

De wandeltocht start tussen 9.00 en 10.00 uur vanaf Zorgboerderij ‘de Marshoeve’ aan de Dalmsholterweg 30 in Dalmsholte. De afstand bedraagt ongeveer 12 kilometer en brengt je via onder andere particulier terrein naar de top van de Lemelerberg. Deelname bedraagt 5 euro per persoon en komt geheel ten goede aan The Red Horse Company. Bij de start krijg je een tegoedbon voor een kop koffie/thee bij de kiosk bovenop de Lemelerberg.

Ook is er een loterij, met als hoofdprijs een weekend met het hele gezin in een zespersoons chalet bij Camping Heino ter waarde van 250 euro. Loten kosten 3 euro per stuk, twee loten kosten 5 euro. De loten zijn verkrijgbaar bij de start en bij het pauzepunt. De prijsuitreiking is na de Finish van de fietstocht om ongeveer 14.30 uur bij Camping Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.