rohda wil kater van hoogeveen wegspoelen

Rohda Raalte neemt het zondag op tegen Quick 20. Rohda-trainer Kick Maatman wil deze wedstrijd vooral de kater van het gelijke spel tegen Hoogeveen (1-1) wegspoelen.

“Quick 20 heeft een goede reeks neergezet de laatste weken. Het team doet er alles aan om de nacompetitie te ontlopen. Ook onderin is het erg spannend. Quick heeft het organisatorisch sinds de winterstop beter voor elkaar en geeft minder goals weg.”

Maatman verwacht dat Quick 20 dan ook niet een mooie voetbalpot wil neerzetten op Sportpark Tijenraan, maar vooral degelijk voor de punten gaat strijden. “De doelstelling goed te voetballen heeft bij hen logischerwijs een beetje plaats gemaakt voor de strategie om vooral punten te pakken. Dat werkt goed. Voor ons zaak om de kater van Hoogeveen weg te spelen. Uiteraard hoop ik dat we winnen om nog steeds mee te blijven doen om de bovenste plaatsen.”

Maatman moet het zondag stellen zonder aanvoerder Sander Poll. Hij liep in de wedstrijd tegen Hoogeveen een hamstringblessure op. Ook is er een nieuwe tegenslag voor Bas Tuitert. Hij is in een wedstrijd met het tweede elftal opnieuw zwaar geblesseerd geraakt aan zijn knie. Diezelfde blessure kostte hem afgelopen jaar negen maanden revalidatie. Django Ngutra gaat weer met de groep meetrainen. Emir Balavac is nog twee wedstrijden geschorst en zal dus ook ontbreken. “Verder geen grote problemen, behoudens de wekelijkse twijfelgevallen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.