Home / archiefcentraal / rohda raalte plaatst zich voor halve finale

rohda raalte plaatst zich voor halve finale

Rohda Raalte won dinsdagavond de kwartfinale van de beker tegen DFS Opheusden met 2-1. Het voetbalt op 1 mei de halve finale tegen De Treffers, thuis op Sportpark Tijenraan. Jasper Broekhuis zette de Raaltenaren in de 4e minuut al op voorsprong. Een kwartier later schoot DFS uit een klutssituatie de bal op eigen lat, maar bleef het 1-0 voor de thuisploeg.

Vlak na rust kreeg DFS een strafschop, die in eerste instantie tegengehouden werd, maar opnieuw genomen moest worden. Dit keer schoot Elvin Hardeveld de bal binnen, via de paal en de rug van Jens Veldwachter, en bracht daarmee de bezoekers op gelijke hoogte. In de 74e minuut zette Coen Zwollo Rohda opnieuw op voorsprong met een kopbal vanuit een vrije trap. De laatste tien minuten speelde de thuisploeg met tien man, omdat Django Ngutra zijn tweede gele kaart ontving en het veld moest verlaten. Een minuut later scoorde DFS uit de vrije trap, maar het had een indirecte vrije trap moeten zijn, dus het doelpunt werd afgekeurd.

Dankzij de overwinning plaatst Rohda Raalte zich voor de Amstelcup 2013/2014.

Lees ook

Ode aan natuur door Joke Proper in Infocentrum

DEN NUL/OLST – De Olster kunstenares Joke Proper exposeert in het kader van de IJsselbiënnale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.