Home / archiefcentraal / rohda a1 terug naar derde divisie

rohda a1 terug naar derde divisie

Rohda Raalte A1 speelt volgend seizoen weer in de derde divisie. De mannen van trainer Martijn de Vogel, assistent-trainer Harold Koopman, leider Benny Bloo, assistent-scheidsrechter Paul ten Den en verzorger Jan Tepperik werden zaterdag kampioen in Kampen.

In Kampen stond een duel tegen de nummer laatst van de ranglijst op het programma. Rohda won met 0-4 van Go Ahead Kampen. Na het duel was het natuurlijk tijd voor een klein feestje, maar het grote kampioensfeest wordt volgend weekend gevierd na de laatste compeittiewedstrijd van het seizoen. Die wordt in eigen huis gespeeld tegen Dos Kampen.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.