Home / archiefcentraal / rock cafe salland in lierderholthuis

rock cafe salland in lierderholthuis

Muziekvereniging Salland houdt op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei Rock Café Salland. Het muziekfestijn vindt plaats in het dorpshuis De Kerkehoek in Lierderholthuis. De avonden beginnen vanaf 20.00 uur.

Rock Café Salland wordt een feest dat je niet mag missen. Het is een feest voor jong en oud en iedereen die de muziekvereniging een warm hart toedraagt. Zowel fanfare, drumband als het opleidingsorkest zullen je stevige rock beats laten horen. Ook sfeervolle rock ballads zullen niet ontbreken van ’s werelds grootste rock artiesten.

Het feest in rocksferen wordt voortgezet onder het genot van een hapje en een drankje. Vanwege de plannen om een nieuw dorpshuis te bouwen, kan het zijn dat dit de laatste keer is dat de muziekvereniging in De Kerkehoek optreedt. Mocht dit de laatste keer zijn, dan belooft het een waardig afscheid van het gebouw te worden.

Meer informatie vind je op de website www.muziekverenigingsalland.nl

Lees ook

Schapen niet meer de dijk op in stormseizoen

ZWOLLE – Het beweidingsseizoen voor schapen op dijken in het gebied van Waterschap Drents Overijsselse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.