riette hofsink opent schoonheidssalon de marke

Al ruim tien jaar is de inmiddels 30-jarige Riëtte Hofsink gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

Jarenlang oefende ze haar vak uit bij tal van bedrijven in de regio maar bleef ze ook familie, vrienden en kennissen thuis ontvangen als een soort van hobby!

“Alleen liep dit een beetje uit de hand! Vandaar dat ik vorig jaar besloot om voor mijzelf te gaan beginnen. Ik blijf drie dagen werkzaam bij mijn huidige werkgever en ga de rest van de week mij vol overgave storten op mijn schoonheidssalon de Marke”, vertelt een enthousiaste Riëtte.

“Mijn man Rolf bonjourde de auto de schuur uit en liet zijn handige handen flink wapperen de laatste tijd”, lacht Riëtte trots zittend in haar eigen behandelstoel. “Binnen enkele maanden heeft hij een werkelijke schitterende schoonheidssalon uit de grond weten te stampen met alle comfort en gemakken vandien.

Bij schoonheidssalon de Marke kunnen mijn cliënten kiezen uit diverse behandelingen voor elk type huid en/of leeftijd.

Ik werk met het merk Extenso Skincare, die een complete huidverzorgingslijn biedt en bovendien bijzonder betaalbaar is. In deze tijd geen overbodige luxe, lijkt mij”, aldus Riëtte. “Ik bied allerlei behandelingen aan. Van gezichts- tot welnessbehandelingen. Maar tevens epileren, harsen, verven, maar je kunt bij De Marke ook terecht voor bruidsmake-up en diverse massages.” Bij de nieuwe schoonheidssalon wordt op afspraak gewerkt om persoonlijke aandacht te garanderen.“En om rust en een ontspannende sfeer te creëren, ik wil mijn cliënten compleet in de watten leggen”, is de mening en filosofie van de jonge onderneemster Riëtte Hofsink.

Kijk voor meer informatie, prijzen en/of actie’s, bijvoorbeeld rondom Moederdag, op de site staging2.salondemarke.nl of de facebookpagina (staging2.facebook.com/salondemarke ) .

“Bovendien ontvangt Beerzerveld, Beerze, Bergentheim en Mariënberg binnenkort een interessante folder in de brievenbus met een leuke kennismaking korting. Ik zou zeggen, profiteer van deze vrolijke aanbieding en maak kennis met mijn schoonheidssalon de Marke in Mariënberg.”

staging2.salondemarke.nl

Telnr: 06-1340 8666

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.