Home / archiefcentraal / rico harder naar europa cup

rico harder naar europa cup

Judoka Rico Harder doet mee aan de Europa Cup in St. Petersburg in Rusland. Aan de Europa Cup mag je meedoen als je geselecteerd bent door de bondscoach junioren. Per gewichtsklasse verschijnen er gemiddeld twee Nederlanders per toernooi.

Rico vertrekt vrijdag 19 april, samen met negen andere jongens en tien dames naar St. Petersburg om daar uit te komen voor het nationale judo team. Rico speelt in de gewichtsklasse -81 kilogram. De wedstrijd zal op 21 april plaatsvinden en aansluitend zal hij twee dagen deelnemen aan een trainingsstage. Op vrijdag 24 april komt de nationale ploeg weer terug in Nederland.

Lees ook

Vroeger in Salland: een nieuw gemeentehuis

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.