rico harder naar europa cup

Judoka Rico Harder doet mee aan de Europa Cup in St. Petersburg in Rusland. Aan de Europa Cup mag je meedoen als je geselecteerd bent door de bondscoach junioren. Per gewichtsklasse verschijnen er gemiddeld twee Nederlanders per toernooi.

Rico vertrekt vrijdag 19 april, samen met negen andere jongens en tien dames naar St. Petersburg om daar uit te komen voor het nationale judo team. Rico speelt in de gewichtsklasse -81 kilogram. De wedstrijd zal op 21 april plaatsvinden en aansluitend zal hij twee dagen deelnemen aan een trainingsstage. Op vrijdag 24 april komt de nationale ploeg weer terug in Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.