reminder salland dhuzes

Fervent wandelaar of fietser? Dan staat aanstaande zondag natuurlijk al rood omcirkeld in de agenda. Nog niet? Doe het alsnog even. Het is zondag tijd voor Salland d’HuZes. Gezelligheid en sportiviteit voor het goede doel.

De wandeltocht start tussen 9.00 en 10.00 uur vanaf Zorgboerderij ‘de Marshoeve’ aan de Dalmsholterweg 30 in Dalmsholte. De afstand bedraagt ongeveer 12 kilometer en brengt je via onder andere particulier terrein naar de top van de Lemelerberg.

De fietstocht start om 9.00 uur vanaf Camping Heino aan de Schoolbosweg 10 in Heino. De afstand is 60 of 100 kilometer. Onderweg kun je bijkomen bij Zorgboerderij ‘de Marshoeve’ in Dalmholte. Ook wordt er hier fruit aangeboden.

De opbrengst van de wandeltocht komt ten goede van The Red Horse Company, die opbrengst van de fietstocht gaat naar KWF.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.