Home / archiefcentraal / rabo medewerkers lopen mee met ijsselloop

rabo medewerkers lopen mee met ijsselloop

Ruim 70 van de 260 medewerkers van Rabobank Salland lopen op 14 april mee met de IJsselloop in Deventer. De bank geeft daarmee een vervolg aan de Deventer Ondernemers Challenge, waarbij Rabobank Salland in 2012 is uitgeroepen tot meest vitale Deventer onderneming.

Het Rabobank Salland-vitaliteitsteam dat in 2012 meedeed aan de Deventer Ondernemers Challenge, heeft zich als loopambassadeur ingezet om zoveel mogelijk deelnemers te werven. Met een gezonde dosis overtuigingskracht resulteerde dit uiteindelijk in 70 enthousiaste deelnemers. Omdat het een belangrijke bijdrage levert aan de teambuilding en vitaliteit, ondersteunt de directie van Rabobank Salland het initiatief van de medewerkers van harte. Directieleden Ed den Besten en Edwin Leenes hebben zich dan ook spontaan aangemeld als deelnemer. De Rabo-lopers zijn op 14 april te herkennen aan de oranje Rabobank-shirts.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.