raalter wnf rangers redden neushoorn

Jordy Koolhof en Julian Verburg, allebei 7 jaar oud, zijn druk bezig met de WNF-rangeractie 2013 ‘STOP de stropers, RED de neushoorn’. Stropers jagen op neushoorns om ze de hoorn af te kunnen hakken en te verkopen voor veel geld.

In Azië denken mensen bijvoorbeeld dat je van de hoorn medicijnen kunt maken. Er zijn nog maar weinig neushoorns over, dus als die stropers zo doorgaan zijn ze binnenkort misschien uitgestorven. Jordy en Julian hebben zelf een website gemaakt voor deze actie: staging2.jordyenjulian.123website.nl. Hierop staan allerlei dingen over de neushoorn, filmpjes, spelletjes, berichtjes en ook hoe Jordy en Julian geld inzamelen om de rangers te helpen de neushoorn te beschermen.

Dit initiatief van Jordy en Julian slaat enorm aan. De flessenactie is een groot succes en er zijn al diverse sponsoren. Ook is er al gesproken met voorzitter van de neushoornstichting en is er via de mail contact met iemand uit Zuid-Afrika die zich ook inzet voor de neushoorns. Via deze weg roepen Jordy en Julian bedrijven en organisaties op om hen te sponsoren, maar ook om lege statiegeldflessen beschikbaar te stellen. Voor meer informatie kun je terecht op de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.