programma oranjefeesten eikelhof

Op vrijdagavond 10 mei wordt er afgetrapt met het thema boerenrockfeest. In de tent speelt de Sallandse rockband ‘Dut ow Deugt’ muziek. Het moet zorgen voor een avond gevuld met heerlijke dialectpop en rock-’n-roll.

De zaterdag wordt gestart met een frisse loop door de Eikelhofse bossen. Om 12:30 uur is er tevens een crossloop voor de sportievelingen onder de bezoekers. Het is een mooie gelegenheid weer wat calorieën van de vorige avond op te waarderen.

’s Middags is er een doldwaze kindermiddag, genaamd beestenboel. Deze middag wordt gehouden in samenwerking met Stichting de Grote Ezel. De beestenboel begint om half twee. ’s Avonds is het weer tijd voor een feestje.

Op het podium van de feesttent staat de zeskoppige band Super Sundays! Entree bedraagt tot zestien jaar vijf euro. Iedereen die ouder is legt het dubbele daarvan neer. Dat is overigens inclusief een consumptiemunt.

De laatste dag staat in het teken van een fietstocht door de omgeving. Ook is er een brunch, waarvoor je je moet opgeven. Verder is er een brommertoertocht, voor wie de benen liever niet teveel werk laat doen en is er de bekende ballonenwedstrijd.

Om 16:30 worden de festiviteiten afgesloten met een optreden van de band Averelll D. Het gaat om een regionale band, die je gratis kunt bekijken. Voor de exacte tijden en meer informatie kan je kijken op de site staging2.oranjefeesteneikelhof.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.