pinksterwandeltocht met greenshoes

Wandelvereniging Greenshoes heeft besloten tot een flinke uitbreiding van haar activiteiten. Die bestonden tot dusver uit de organisatie van de zeer succesvolle Midwinterhoorntochten op 29 en 30 december maar nu zit er een fiks aantal tochten aan te komen, te beginnen met Pinksteren.

Op Tweede Pinksterdag kunnen liefhebbers tussen het jonge groen in het Vechtdal wandelen en kiezen uit 8, 13 en 20 kilometer. Kosten 4 euro p.p. incl. twee consumpties. Kinderen tot 12 jaar half geld . Honden, mits aangelijnd, mogen mee en Nordic Walkers zijn welkom. Meer informatie over deze tocht kunt u vinden op staging2.greenshoes.nl of via telefoonnummer 06-48434468

Hierna staan voor dit jaar buiten de Midwinterhoorntocht in december maar liefst 6 tochten op het programma onder de bezielende leiding van Jan Bredewold, een gids, die vrijwel alles weet van het landschap en van bomen en planten.

Er zijn wandelingen gepland op 8 juni, 20 juli, 6 augustus, 13 augustus, 28 september en 24 oktober met verleidelijke namen als Lentetuin, Marsen, markten en maten, Verrassende voetpaden van het Vechtdal, de Hort(e) op, Kuieren met Kelten en Door de Dalfser Duinen. Vertrek vanaf het station vanaf 13 uur. De afstand gaat tussen de 15 en de 18 kilometer bedragen. Aangezien er per tocht maximaal 15 personen mee kunnen is het voor belangstellenden zaak zich snel aan te melden via info@greenshoes.nl of per telefoon: 06-48434468

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.