pec fans gebruiken meeste internet

Supporters van PEC Zwolle gebruiken het vaakst internet in het stadion. Dat blijkt uit het Fan Onderzoek dat de Eredivisie hield. Maar liefst 43 procent van de bezoekers gebruikt internet in het stadion. Sinds dit seizoen is het IJsseldeltastadion in Zwolle het eerste stadion in Nederland met

volledige WIFI-dekking.

Qua lege plekken in het stadion doet PEC Zwolle het ook goed. Van de 12.500 plekken zijn er gemiddeld 10.619 bezet. Dat komt neer op 84,95 procent. Heracles heeft het volste stadion van de Eredivisie. 98,16 procent van de plekken is gevuld. Dat zijn 8.393 gevulde stoeltjes van de 8.550 beschikbare zitplekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.