paasvuren mag wel mag niet en soms toch

Totdat de veiligheidsregio een paar dagen voor Pasen zegt dat het te droog is. Zowel Raalte als Olst-Wijhe trokken de stookvergunningen gelijk weer in. Geen vuurtje dus. Totdat Raalte per geval ging kijken of het toch zou kunnen. Een welles-nietes om gek van te worden. Uiteindelijk mochten zes vuren in gemeente Raalte.

Olst-Wijhe wist van geen wijken. Daar mocht, ondanks de sneeuw, geen enkel vuur ontstoken worden. In Dalfsen ging het net zo, terwijl het even verderop in Hellendoorn ‘gewoon’ branden was. In Espelo, die megabult, was het eerst afgeblazen, daarna moest de bult kleiner en hoe het afgelopen is? Nou ja, er was in ieder geval vuur.

Uit een heleboel hoeken hebben we foto’s gekregen. Daarom hebben we niet één, maar een hele bult fotoreportages online staan.

Klik maar raak:

Alex Witteveen was in Heino. Die zelfde Alex Witteveen was in Espelo, Harrie Huisman was in Mariënheem en Ramon Witteveen deed [url=https://sallandcentraal.nl/images.php?action=showalbum&id=3510]

Heeten[/url] aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.