paasfeest op obs dijkzicht in welsum

Donderdag 28 maart jl was het tijd om het paasfeest te vieren op obs Dijkzicht in Welsum. Ondanks de kou had de paashaas toch de moeite genomen om eieren te verstoppen. De kinderen van de onderbouw zochten een kwartet van eieren bij elkaar, de middenbouw moest woorden zoeken die op de 20 verstopte eieren stonden geschreven en de bovenbouw vertrok richting het voetbalveld alwaar de paashaas zo’n 150 kwartetkaarten had verstopt. Terwijl de meester en juffen bijna vastvroren aan het veld, renden de kinderen van hot naar her om zoveel mogelijk eieren te vinden.

De rest van de ochtend werd er druk geknutseld en gewerkt over Pasen. De ouderraad had intussen de hal omgetoverd tot een waar restaurant waar de kinderen van de hele school samen hebben genoten van een overheerlijke paaslunch. Ook de traditionele eiertikwedstrijd mocht natuurlijk niet ontbreken. De winnaars van de 3 klassen Susan, Lars en Linde streden in de hal om de titel “eierkoning(in)” van Welsum. Het was uiteindelijk Susan die er met de gouden kroon vandoor ging. Gefeliciteerd!

Wat was het een gezellige & heerlijke dag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.